Energet - építészeti tervezés

Tervezés

Az igényes kivitelezés mindig a tervezéssel kezdődik. Válogass díjazott mérnökeink közül és találd meg az elvárásaidnak megfelelő szakembert.

Független építészek, szoros kapcsolat

Szeretnéd átalakítani ingatlanod alaprajzát? Tudod az igényeket és szükséged van egy társra, aki meg tudja valósítani elképzeléseidet?

Mindenkinek mások az igényei és minden építésznek saját stílusa van. Úgy döntöttünk, hogy egy építész helyett inkább megtöltünk egy egész katalógust. Te választod ki azt a tervezőt, akivel szívesen dolgoznál, mi pedig az utolsó fázisba becsatlakozunk, hogy a megvalósíthatósági szempontok is érvényre jussanak.

A kollaboráció eredménye: személyre szabott otthon

Belső. Építészet.

Az ördög a részletekben rejlik. Érezted már azt, hogy drága bútorok között vagy mégsem érzed magad komfortosan? Ha nincs koncepció, nincs harmónia sem. A belsőépítészet egy különleges látásmódot igényel. A lakberendezés nem csupán az anyagok és a beszállítók ismerete, ennél sokkal több.

Olyan belsőépítészekkel dolgozunk, akik jártasak a térkultúrában, ismerik az építészeti időszakokat és mindemellett rendelkeznek egy jó nagy adag empátiával. Igen, empátiával!

Belsőépítészeink hosszan beszélgetnek veled, hogy bele tudjanak helyezkedni a te világodba. Megértik ízlésedet, átszellemülnek a te térhasználatodba, tudni akarják, hogy te hogyan fogod használni az otthonodat.

Színek, formák és anyagok

Önmagukban ezek a fogalmak nem értelmezhetőek. Akkor nyerik el valós jelentésüket, ha együtt egységet vagy épp diszharmóniát alkotnak. Dedikáltan Neked!

Célunk, hogy a belsőépítészeti tervezés során olyan végeredmény szülessen, ahol minden részlet örömöt okoz a számodra. Azt érjük el munkákkal, hogy boldogan húzod végig a kezed a foteled anyagán, hogy vidámságra derít a konyhai csaptelep. Akkor vagyunk elégedettek ha maga az otthoni tér és az anyagok is segítenek a feltöltődésben. Amikor hazaérsz biztosan azt mondod majd: Otthon vagyok!

Azonnali segítség
061 76 54 100

Árak:

Kiszállási díj: 0 Ft

Szerelési díj: A probléma ismeretében már telefonon megmondjuk mennyi lehet MAXIMUM!

Szolgáltatási idő: Hétfő – Szombat: 08:00 – 19:00

A vízszerelés munkafolyamata:

  1. Diszpécserünk fogadja hívását
  2. Kollégáink az Önnel egyeztetett időben a helyszínre érnek, ahol azonnal megkezdik a hibaelhárítást
  3. Amennyiben a javításhoz elkerülhetetlen volt a bontás, kollégáink helyreállítják a sérült területet.
  4. A szerelés után kollégáink tájékoztatást adnak Önnek a hiba okáról, illetve ha lehetséges, tanácsot adnak arra vonatkozóan, hogy a jövőben hogyan tudja elkerülni az ilyen jellegű problémákat.
Kérdésed van? Írj üzenetet!