Karbantartjuk épületét!

Fókuszáljon tevékenységére, mi karbantartjuk környezetét!

Szervezze ki épületének karbantartását és bízza ránk a teljes folyamatot.

Miért érdemes minket választani?

1. TELJES KÖRŰ KARBANTARTÁS
Egyedi igényei alapján választhat mobilgondnoki és kihelyezett karbantartói szolgáltatásunk között.

Amennyiben csak alkalmanként merülnek fel szerelési igények jobban megérheti mobilgondnokainkat választania, akik több épület karbantartását végzik eseti hibabejelentések és rendszeres felülvizsgálati időpontok alapján.

Sok a munka és teher a szervezés? 

Kihelyezett gondnokaink hátterében 25 szakiparból álló csapatunk dolgozik. Karbantartóink a szerződés szerinti időintervallumban állandó karbantartóként dolgoznak, mi pedig megszervezzük a speciális szaktudást igénylő munkák elvégzését a háttérből.

Munkabér helyett, havi elszámolásban költségként jelenik meg a karbantartás költsége, melynek köszönhetően csökken az adminisztrációs teher és javul a szolgáltatási minőség.

2. GYORSAK VAGYUNK
Karbantartóink számára modern digitális eszközöket és központi partnertámogatást biztosítunk, hogy a hibaelhárítások és a kisebb-nagyobb kivitelezések mihamarabb megvalósulhassanak.

Rendszerünk segítségével partnereink is folyamatos visszajelzést kapnak a munkák aktuális állásáról, egyszerűen tudják nyomon követni a folyamatban levő munkák alakulását.

3. PONTOSAK VAGYUNK
Kiszervezett karbantartóink és mobilgondnokaink egyaránt pontos időbeosztással, alaposan átgondolt teljesítési dokumentációval teszik egyszerűen átláthatóvá a munkáinkat.

4. A MI MUNKÁNKRA JÁR A GARANCIA
Az alkalmazottaival ellentétben a karbantartásra, hibaelhárításokra és kivitelezésekre bennünket szerződéses kötelmünk van, amely minden esetben tartalmazza a munkánkra vállalt garanciális feltételeket.

Az kiszervezett karbantartói / mobilgondnoki szolgáltatás fontos jellemzője, hogy az ezekkel járó felelősség és adminisztrációs teher többé nem önt terheli.

Szakmai vezetőinknek és pénzügyi osztályunknak köszönhetően a szolgáltatásunk olyan kényelmes megoldást jelent önnek, ami megfizethetetlen szabadságot jelent.

5. MEGBÍZHATÓ ÉS KIVÁLÓ SZAKEMBEREK
Olyan mesteremberekkel dolgozunk, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. Számunkra ügyfeleink elégedettsége fontosabb, mint a növekedésünk. Ebben nem hozunk kompromisszumot!

Szakembereink kiválasztásakor a legfontosabb feltételünk, hogy olyan munkatársaink legyenek, akiket örömmel engedünk be saját otthonunkba, akikre büszkén bízzuk rá saját otthonunk szerelési kihívásait is.

Amennyiben nem további kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal: 061 76 54 100

Egyeztessünk a részletekről!
06 1 76 54 100

Hívjon minket most és kérjen személyre szabott ajánlatot kapcsolattartójától most!

Rólunk mondták:

Imre (24) – Víziváros “Gyorsan, pontosan, ügyesen dolgoznak. Nem hittem, hogy vannak még ilyen szerelők a világon. Köszönöm nekik, hogy kellemesen csalódhattam.”

Kata (45) – Solymár “Társasházkezelőként állandó probléma számomra a megbízható szakik megtalálása. Az Energet viszont mindent elintéz helyettem. Legújabb fejlesztésüknek köszönhetően már telefonálnom sem kell, a munkákat teljesen önállóan szervezik a lakókkal.”

Zsolt (63) – Újpest “Korábban az én feladatom volt a gondnokok kiválasztása, felügyelete és a pénzüggyel a bérszámfejtés is. Állandóan problémáim voltak a megfelelő gondnok kiválasztásával és motiválásával. Mióta az Energettel dolgozunk havonta egyszer nézem át a számlát és az épület szebb mint újkorában!”

Kérdése van? Írjon üzenetet!