Miben segíthetünk?

Generálkivitelezés

Az ügyfeleink időben történő tájékoztatása a felmerülő nehézségekről és kritikus pontokról az erősségünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan és gyorsan reagáljunk a problémákra. Minden kérdésre választ tudunk adni, melyre ügyfeleinknek szüksége lehet, az összes kihívással szembenézünk, hogy időt és pénzt spóroljunk.

Felújítás

Energetcsoport lakás és házfelújítási szolgáltatások terén több éves kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik. Felújítás során az épület műszaki állapotának és a megrendelő igényeinek figyelembevételével valósítjuk meg az átalakítást, melynek célja az otthon értékének és használhatóságának növelése. Tapasztalt szakembereink garantálják a minőségi, tiszta munkavégzést, mely során az időben és költségben meghatározott kereteket betartjuk. Bízz bennünk és élvezd az otthonod nyújtotta kényelmet és harmóniát. 

Családiház
-építés

Az építkezés teljes folyamata során szakértő és tapasztalt csapatunk támogatja megrendelőink igényeit, amely garantáltan biztosítja a magas színvonalú végeredményt. Ügyfeleinkkel és alvállalkozóinkkal kapcsolatban vagyunk az építkezés minden fázisában, hogy minimalizáljuk az építkezéssel járó stresszt és zökkenőmentesen haladjon az építkezés. A szakmai minőséget az Építésvezető személye biztosítja, illetve a bevezetésre kerülő e-napló rendszer.

Energetikai korszerűsítés

Előre kiszámítjuk az energetikai korszerűsítés várható méterülését, ezáltal garantálva a gazdaságosságot. A felújítások eredményeképpen akár 20-40%-os energiamegtakarítás is elérhető!

Egyedi ajánlattal állunk megrendelőink rendelkezésére, célunk a lehető legnagyobb megtakarítást elérni, miközben kényelmet és komfortot biztosítsunk az otthonokban.  Ezáltal az ügyfelek nem csak rövid távú előnyökre tesznek szert, hanem hosszú távú megtakarításban is részesülhetnek.Belsőépítészeti tervezés

Az egyéni ízlés, az ergonómia és a funkcionalitás fontos szempontok az otthonunk kialakításakor. Egyedi látásmódja révén olyan megoldásokat javasolhat, amelyek a meglévő enteriőrbe illeszkednek, ugyanakkor frissítik és modernizálják azt. Egy belsőépítész által megtervezett otthon harmonikusabb és esztétikusabb lehet, amelyben jobban érezzük magunkat.

Lakberendezés

Amennyiben nincs lehetősége teljes belsőépítészeti kialakításra egy felújítás során, a lakberendező segítsége is értékes lehet az otthon egységesítésében és harmonizálásában. Az egyedi látásmódja révén a olyan megoldásokat javasolhat, amelyek a meglévő enteriőrbe is beilleszkednek, ugyanakkor frissítik és modernizálják azt. Az általunk kínált lakberendezői szolgáltatásokat úgy tervezzük, hogy azok a lakók mindennapi rutinjához igazodjanak. A lakberendező együttműködik az ügyféllel, hogy megismerje az igényeit és a mindennapi életvitelét, így olyan funkcionális és praktikus megoldásokat tud javasolni, amelyek megkönnyítik az otthoni teendőket és növelik a kényelmet.

Beszerzés és berendezés

Amennyiben nincs ideje a megrendelőnek a szükséges anyagok, házartási gépek, mobiliák beszerzésére, mi ezt is vállaljuk, így az ügyfeleknek nem kell aggódnia a beszerzés és a szállítás nehézségei miatt. Széleskörű partneri kapcsolatainknak köszönhetően biztosítani tudjuk a felújítás során a legjobb minőségű anyagokat és eszközöket. Ügyfeleinknek csak a végeredményre kell koncentrálnia!

Miben segíthetünk?

Bízd ránk az építkezés, felújítás fáradtságos feladatát, és élvezd az időd olyan dolgokra koncentrálva, amelyek igazán fontosak számodra. Vedd fel velünk a kapcsolatot, kezdjük el az építkezést vagy felújítást.