Teljes körű kivitelezés

Teljes körű kivitelezés

 

Ránk bízhatod a teljes kivitelezést, neked csak álmodni kell!

Tartsd egy kézben az egész kivitelezési folyamatot és élvezd összeszokott csapatunk nyugalmát. Közvetlen ismertségi körünkből többen is szomorúan, mert késve tudták meg, hogy a kivitelezés során velünk is számolhatnak. Volt akinek szakembereket kellett elküldeni, máshol a határidő tolódott folyamatosan a szervezetlenség miatt. A teljes körű kivitelezés valamivel drágább mintha te fognád össze a szakembereket, de vajon ez mennyit ér meg?

Idő

Határidő

Érdemes velünk dolgozni, mert az az energia, amit a munkánk felszabadít sok-sok hasznos munkaórát vagy vidám családi pillanatot jelent. Egy átlagos – 75 négyzetméteres – lakás felújításával projektmenedzserünk 4-5 hónapon keresztül hetente legalább 15-20 órát foglalkozik, ami még a legoptimistább becslések szerint is 160 óra ráfordítást jelent. Ő foglalkozik a munkafolyamatok ütemezésével, az anyagok beszerzésével, a sitt elszállításával, az engedélyek beszerzésével és még sok ezernyi apró részlettel. De talán nem is ez a legfontosabb készsége!

Menedzsment

Hogyan lehetséges az hogy egy ember mindenhez értsen? Szerintünk sehogy. Épp ezért bízzuk az autónkat a szerelőre, a testünket megannyi különböző orvosra, az otthonunkat pedig az Energetre. Műszaki projektmenedzsereink számos építkezésen csinálták végig ugyanazt a – mégis mindig kicsit más – folyamatot: tervezés, bontás, építés, takarítás, berendezés, átadás. 

A projektmenedzser szerepe ebben a folyamatban nélkülözhetetlen. Egy kézben tartja a folyamat során felmerülő kihívásokat. Ütemezi a szakágakat, ellenőrzi az elvégzett munkákat, és folyamatosan egyeztet mérnökeinkkel, hogy mindig a szakszerű megoldás kerüljön megvalósításra! 

Minőség

Módszertanunk a minőség garanciája!
Szakágainkat projektmenedzsereink fogják össze, akiknek a hátterében pedig egy minden területet lefedő mérnökcsapat biztosítja a felmerülő szakmai kihívásokat.Kizárólag magas minőségű anyagokkal dolgozunk. Bár első hallásra ez ijesztő lehet, de a gyakorlatban ez a legtöbbször 5-20%-os eltérést jelent, ami hosszú távon szinte elhanyagolható különbség! 

Garancia

Természetes, hogy a munkánk megkezdése előtt szerződést kötünk ügyfeleinkkel. A tartalom talán, ami megkülönböztet bennünket. Szerződésünk minden esetben tartalmazza, hogy mit, mikorra, mennyiért, milyen ütemezésben végzünk el. A szerződésünk elválaszthatatlan részévé válik a munka átadásakor készült garancialevél is, amely részletesen rögzíti a vállalt jótállás időtartamát és minőségét (csere/javítás ; kiérkezési idő ; összeghatár)

Vágjunk bele!
06 20 590 9950

Tovább olvasok:
Kivitelezés
Kulcsrakész átadás

Száz év tapasztalata egyetlen évtizedbe sűrítve

Trulli

Pongrácz Dániel, alapító

Több, mint 50 lakásfelújítás után mára sokat formálódott, folyamatosan finomodott munkafolyamattal dolgozunk azon, hogy megbízóink számára olyan eredményt hozzunk létre, amelyről álmodtak.

Szerintünk

a pénz másodlagos, az ötlet az első. Jó ízlésre, okos megoldásokra és egy jó nagy adag empátiára is szükségünk van ahhoz, hogy létrehozzuk azt a környezetet, ahol utána boldogan tölti megbízónk az idejét, ahol őszintén azt mondja: otthon vagyok.

Kérdésed van? Írj üzenetet!