Villanyszerelési szolgáltatások személyre szabva

Teljes körű villanyszerelés

Kivitelezés – Hibaelhárítás – Kiépítés és bekötés – ELMŰ regisztrált munkák

Nálunk már telefonon tisztában lesz a munka várható összegével!

2014-ben villanyszerelés gyorsszolgálatunkkal léptünk be az építőipar egy speciális területére. Az azonnali hibaelhárítások izgalmas kihívások elé állítottak bennünket. Megérteni egy hálózat működését, amit nem mi építettünk. Megtalálni egy hibát, aminek sokszor számos oka lehet.

Gyorsszerviz szolgáltatásunk során megtaláltuk a szakmai igazi krémjét. Olyan villanyszerelőket, akik szinte minden létező problémával találkoztak már.

Ezzel a tudással a hátunk mögött kezdtünk el 2019-ben teljes körű villanyszerelési kivitelezéssel foglalkozni.

Teljes körű kivitelezés
Számunkra mindegy, hogy a munka melyik fázisában keres meg bennünket. Csapatunk az elektromos tervezéstől, engedélyezésen és anyagbeszerzésen át, a kivitelezés minden fázisával megbirkózik. Számíthat ránk ha kész terve van és akkor is ha még csak a felújítás ötlete fogalmazódott meg.

Az elmúlt 2 évben több, mint 250 elektromos kivitelezést végeztünk el. Legnagyobb munkánk során 3 hónapon keresztül 8 villanyszerelővel és számos segéddel végeztük egy 2000 négyzetméteres iroda elektromos felújítását míg a legkisebb projektünk egy 25 négyzetméteres lakás újravezetékezése és biztosítéktábla felújítása volt.

Mindkét végletet szeretjük, mert villanyszerelőink nem egyformák. Van aki a változatosságot, míg mások az állandóságot kedvelik. Munkatársaink között mind

Hibaelhárítás
Az egyik leggyakrabban előforduló probléma az elektromos hálózat kisebb-nagyobb mértékű meghibásodása. Nagyon bosszantó áram nélkül maradni, arról nem is beszélve, hogy akár az életünkre is veszélyes lehet.

A társasházak elektromos vezetékei sok esetben igen öregek, sokszor még a ma már nem használt alumínium vezetékekkel is találkozunk. Számos alkalommal az elöregedett kötések vagy az akár 30 – 40 évvel ezelőtt behelyezett kapcsolók, konnektorok okoznak problémát. Néha elég kicserélni egy csatlakozót, de volt már arra is példa, hogy a komplett elektromos hálózat cserére szorult.

Bár egy teljes felújítás anyagilag megterhelő lehet, az a tény, hogy nyugodtan hajtjuk álomra a fejünket, nyugodtan hagyjuk üresen a lakást, megfizethetetlen. Különösen fontos tényező ez társasházak esetében, ahol nem csak a saját, hanem a lakótársak testi épségéért, tulajdonáért is felelősek vagyunk.

Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az elektromos hibák javítása területén. Nincs olyan villanyszerelési feladat, ami gondot okozhatna nekik.

Eszközkészletünk a legmodernebb villanyszerelési eszközöktől a régebbi elektromos hálózatok javításához szükséges szerszámokig minden igényt kielégít.

Elektromos bekötés/kiépítés
Tűzhely/bojler/kazán bekötés: az elektromos tűzhelyek garanciája akkor érvényesíthető, ha

  • arra jogosult szakember köti be,
  • a gyártó által meghatározott keresztmetszetű vezetékre kötjük rá,

Villanyszerelőinkkel a bekötésre kerülő tűzhelyek és kazánok garanciája érvényesíthető marad és biztos lehet benne, hogy villanyhálózata biztonságos és stabil marad.

Tehát ez azt jelenti, hogy amennyiben az eszköz tervezett helyére oda van vezetve a megfelelő vezeték, akkor egyszerűen beköthető az új készülék.

Amennyiben a régi készüléke is elektromos volt és ugyanoda volt bekötve, úgy jó esély van rá, hogy beköthető az új készülék is. Kollégánk minden esetben ellenőrzi a vezeték keresztmetszetét, illetve a kötődoboz állapotát. Amennyiben minden megfelelő, akkor azonnal bekötjük a készüléket és érvényesítjük a garanciát.

Amennyiben az ott lévő vezetékre nem köthető rá (vagy nincs ott neki vezeték egyáltalán), a biztosítéktáblától kell elhúzni neki egy megfelelő, új áramkört. Ez minden esetben először egy helyszíni felmérést igényel, hiszen ennek árát több tényező is befolyásolja, mint például: milyen messze van a biztosítéktábla és a tűzhely, a bojler vagy a kazán tervezett helye egymástól, falon belül, vagy falon kívül kell elhúzni a vezetéket, biztosítéktábla állapota, stb.
További információkért kattintson ide.

ELMŰ regisztrált villanyszerelés
Vannak olyan típusú munkák, melyet kizárólag ELMŰ regisztrált villanyszerelők végezhetnek. Cégünknek minden engedélye megvan ezen feladatok elvégzéséhez. Az ilyen jellegű feladatok nagyon sokrétűek, mindenképp egyeztetést és helyszíni felmérést igényelnek.
További információkért kattintson ide.

Minden munkánkra garanciát vállalunk!
Konkrét árat kollégáink már a telefonban tudnak mondani a hiba ismeretében: 061 76 54 100

Azonnali segítség
061 76 54 100

Rendszeresen vannak munkák?

Dolgozzon velünk keretszerződéssel és élvezze jelentős kedvezményeinket!

Ajánlatkérés, időpontegyeztetés:
061 76 54 100

Teendők elektromos hiba esetén:

  • Ha a hiba az Ön vagy a környezetében élők életére veszélyes lehet, azonnal áramtalanítsa a lakást
  • Soha ne próbálja meg a hibát saját kezűleg kijavítani, a villanyszerelés komoly szakértelmet igényel, kérje szakember segítségét
  • A kiérkező villanyszerelőt a lehető legalaposabban tájékoztassa a hiba jellegéről, körülményeiről

Ha hibát észlel forduljon hozzánk bizalommal, hívja gyorsszolgálatunkat a 0617654100 -as telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet. Igyekszünk a lehető leghamarabb a helyszínre érkezni és a hibaelhárítást azonnal megkezdeni. Az elvégzett munkára minden esetben garanciát vállalunk.

Kérdése van? Írjon üzenetet!